Prezentacija udruge na kongresu u Ljubljani 19.5.2013

Prezentacije i predavanja

Udruga Impuls je u petak 27.09.2013. sudjelovala na međunarodnoj konferenciji u Mariboru na temu ˝Terapija sa životinjama za osobe s invaliditetom˝. Predavanja su se održavala u hotelu Dras u Mariboru.
Naše predavanje je vodila predsjednica naše udruge Gordana koja je govorila o programu s terapijskim jahanjem – Antigravitacijski hod. Prezentirali smo i sprave za igru na konju, a s nama je bila i naša dugogodišnja članica Branka koja nam je i demonstrirala svoj napredak. Hvala ti Branka!
Na konferenciji se raspravljalo, između ostalog, o pronalaženju najboljeg pristupa u liječenju sa životinjama, o iskustvima stručnog osoblja u liječenju sa životinjama, o terapijskim pristupima u radu s osobama s invaliditetom i njihovim postignućima na poboljšanju kvalitete svakodnevnog života, o vođenju profesionalnih zajednica za učenje itd.

Branka – prezentacija

19. 5. 2013. u Ljubljani je održana prezentacija udruge kroz predavanje o terapijskom jahanju-Antigravitacijski hod na Međunarodnom kongresu studenata specijalne i rehabilitacijske pedagogije u Ljubljani u 10 sati.

Prezentacija udruge održana je i u Zagrebu, na tribini održanoj 05. svibnja 2013.– Nacionalni dan osoba s cerebralnom paralizom u Zagrebu, na Kaptolu 27 pod pokroviteljstvom društva osoba s cerebralnom paralizom CeDePe. Prezentaciju je održala predsjednica udruge Impuls Gordana Banović.

Terapijsko jahanje-antigravitacijski hod , Gordana Banović, Udruga za terapijsko jahanje IMPULS